Представлення розроблених ігор на локації Житомирська політехніка в рамках GGJ 2023

Shares

У середу 8 лютого відбулась презентація розроблених комп’ютерних ігор за обмежений період часу розробниками на локації Житомирської політехніки в рамках Global Game Jam 2023.

Розробники-джемери презентували свої ігри, розказували про ідеї розкриття теми «ROOTS», оголошеної на міжнародному стрімі, як створювались команди, про вибір та розподілення ролей в команді, ділилися своїми враженнями та емоціями.

Кожну представлену гру було запропоновано аудиторії для тестування. Джемери з різних команд обговорювали свої рішення, використані інструменти, етапи створення 2D та 3D персонажів, продумування та створення механіки гри, грального поля, логіки, мети, рівнів та інше.

Представлені ігри викликали багато обговорень. Всі створені ігри проходять оцінювання українськими та міжнародними командами жюрі. За результатами оцінювання створюється рейтинг та визначаються переможці. Попередньо журі планує переглядати роботи до 19 лютого.

Також стало відомо, що в цьому році, компанія Intel  – одна з найбільших в світі компаній-виробників комп’ютерної техніки, оголосила, що планує подарувати комп’ютери переможцям. Чекаємо на результати!

Всі представлені ігри можна завантажити та зіграти. Ігри, створені джемерами Житомирської політехніки:

“Deep Roots”, розробники: Programmers: Oleksandr Moskalyk and Daniil Shmidt, 2D Artist: Tetiana Moskalyk

“Death Roots”, розробники: Victor Semenets, Max Shevchenko, Eduard Soin, Kyrylo Lantvoit, Max Tikhonov, Artur Turlii.

“Vidroid”, розробники: Данілін Кирило, Корячков Віктор, Герасимчук Влад, Антонюк Володимир, Крачковський Артем

“Roots of Betrayal”, розробники: Levitsky Andrii (Yurdess) – Artist, Programmer, Bombliuk Maksym (6macseem9) – UI Designer, Programmer, Kirii Danila (Inviciblee) – Level Designer, Sound Designer, Programmer, Dzyubanchuk Bohdan (BigSpicyMongoose) – Main Programmer, Game Balancer

“Roots”, розробники: Yulia Venglovska – developer, game designer, Yulia Menes – 2d artist, game designer, Oleksandr Ryabchuk – sound designer and animator, game designer, video designer

Фотографії з заходу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */