Результати тренінгу «Спрямування емоції на успішне складання НМТ»

Shares

20 січня 2023 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» відбувся тренінг «Спрямування емоції на успішне складання НМТ» за участі психолога вищої категорії, психолога–консультанта, психотерапевта, викладача кафедри психології та соціального забезпечення факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Наталії Харитонової. 

Тренінг був спрямований на формування навичок психологічної підтримки в таких стресових ситуаціях, як НМТ для учнів випускних класів та вчителів. Фасилітаторами тренінгу були талановиті студенти старших курсів, які беруть активну участь у діяльності Центру соціально-психологічної підтримки і супроводу «PsyLab» Державного університету «Житомирська політехніка».

Протягом півтори години годин учасники тренінгу вивчали свої домінуючі стратегії поведінки в стресових ситуаціях та вчились надавати поради і підтримку тим, хто проживає стресовість.

Отримували навички моральної й психологічної допомоги не лише собі, а й тим, хто поруч, апробували техніки, що допоможуть опанувати себе під час проходження тесту та знизити рівень тривожності.

У результаті тренінгу кожен склав для себе формулу оптимістичного конструктивного настрою на тестування.

Якщо і Ти бажаєш пройти такий тренінг, звертайся oksiutovych.maryna@ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */