Візит мера Таллінна до Житомирської політехніки

Shares
03 січня 2023 року до Житомира завітала офіційна делегація з Естонії на чолі з мером Таллінна Mihhail Kõlvart, яка передала місту Житомиру двадцять пасажирських автобусів, що було анонсовано раніше, за підсумками грудневого візиту делегації Верховної Ради України та представників Житомирської області до Естонії. У порядку денному гостей також був візит у Житомирську політехніку.

Разом з проректорами університету, деканами, представниками кафедр ректор університету Віктор ЄВДОКИМОВ познайомив гостей з університетом, пройшлися аудиторіями, лабораторіями університету, завітали в Інтерактивний музей науки і технологій «Політехнік». Візит супроводжувала жвава дискусія та обмін враженнями.

Вдячний гостям за обговорення перспектив подальшої співпраці, зокрема в напрямі кібербезпеки. Особлива вдячність нашим естонським партнерам за розуміння складної ситуації в Україні в сфері енергозабезпечення. Так, Mihhail Kõlvart подарував університетові 20 павербанків. Обговорили й допомогу університету в отриманні генераторів. Естонія щоденно робить свій неоціненний внесок у нашу Перемогу. Перемога буде за нами!

 

Ректор університету Віктор Євдокимов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */