“Організація власного бізнесу”: Житомирська політехніка оголошує черговий набір учасників для безкоштовного навчання

Shares

«ОРГАНІЗАЦІЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ» – безкоштовна навчальна програма по соціальній адаптації та професійній перепідготовці військовослужбовців запасу, ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік / дружина)!

Проєкт «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)»

Маєш цікаву ідею, класний бізнес- та/чи соціальний проєкт, мрієш започаткувати власну справу, хочеш створити власний сайт з нуля? Ми допоможемо! Проєкт «Норвегія-Україна» у співпраці з Державним університетом «Житомирська політехніка» розпочинає набір і реєстрацію на безкоштовний курс «ОРГАНІЗАЦІЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ», який стартуватиме у лютому 2021 р.

ДЛЯ КОГО:

  • військовослужбовці Збройних Сил України та інших створених для захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України збройних формувань, заплановані для звільнення в поточному році;
  • військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, звільнені з військової служби протягом останніх трьох років і які мають стаж служби не менше 10 років;
  • ветерани війни (учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та учасники війни);
  • члени сімей (чоловік /дружина) вищезазначених категорій.
  • члени сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік / дружина).

ПРО КУРС: Даний курс дозволяє у максимально скорочені терміни отримати практичні навички та необхідну теоретичну базу. Під час курсу ви дізнаєтесь:

  • як розпочати свій бізнес;
  • як зробити бізнес унікальним;
  • де взяти гроші;
  • як просунути бренд на ринок;
  • як формувати бюджет;
  • як створити сайт з нуля.

ПРОГРАМА: Комп’ютерна графіка, WEB-дизайн, WEB-програмування, Бази даних, Основи WEB-технологій, Бізнес-планування та правові основи підприємницької діяльності, Представлення бізнесу в мережі Інтернет та ІОТ (інтернет-речей), Управління бізнес-проектами, Бухгалтерський облік та оподаткування для суб’єктів малого бізнесу, Аналіз фінансової інформації.

РЕЗУЛЬТАТ: По закінченню курсу слухачі отримають навички зі створення сайту з нуля, розробки бізнес- та/чи соціального проєкту (в т.ч. для подачі на отримання грантів), підвищать рівень знання з англійської мови. Отримають Диплом про участь в програмі «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» від Міністерства Закордонних Справ Норвегії та Міністерства Оборони Норвегії; Сертифікат про завершення програми від Державного університету «Житомирська політехніка» (Україна) при підтримці Школи бізнесу НУРД Університету (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії; Свідоцтво про підвищення кваліфікації від Державного університету «Житомирська політехніка» обсягом 500 год.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:  Державний університет «Житомирська політехніка»

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ: В університеті функціонують: тренажерний зал, спортзал (волейбол, баскетбол, настільний теніс), веслування на човнах «Дракон», Стартап-клуб, бізнес-інкубатор YEP, Mech.Lab – лабораторія мехатроніки та робототехніки, юридична клініка, Центр соціально-психологічної підтримки і супроводу «PsyLab», Центр розвитку професійної кар’єри до яких можуть долучитися слухачі проєкту.

АНКЕТА для реєстрації (анкету необхідно заповнити до 20 лютого).

ДЕТАЛЬНІШЕ

9 коментарів до ““Організація власного бізнесу”: Житомирська політехніка оголошує черговий набір учасників для безкоштовного навчання”

    1. Доброго дня! Навчання вже розпочинається в суботу. Реєстрація була до 20 лютого. Ваше запитання ми передали організаторам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */