Нові досягнення викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки – інструкторів академії Cisco Житомирської політехніки

Shares

Постійний розвиток інформаційних технологій та необхідність впровадження їх вивчення у освітній процес вимагають від викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки постійного підвищення кваліфікації та професійного вдосконалення.

Однією з подій, яка спонукала колег опанувати “новинки” було оприлюднення у грудні 2019 року нової версії навчального курсу з комп’ютерних мереж Cisco Certified Network Associate Routing and Switching version 7 (CCNAv7) та поява нової версії програмного симулятора мереж  Cisco Packet Tracer 7.3.0.

Особливостями CCNAv7 є удосконалення організації курсу відповідно до сучасних тенденцій навчання та спрямованість на вивчення тих технологій та засобів, що використовуються у реальних мережах. Зокрема, у курсі з’явилися нові теми, пов’язані з ґрунтовним вивченням та дослідженням функціонування безпровідних мереж,  набуттям практичних навичок використання засобів мережного захисту та засобів безпечної мережної взаємодії користувачів, опануванням технологій мережного програмування.

Процес навчання викладачів-інструкторів почався з січня 2020 року і триває досі. Перед кожним стояли свої виклики: комусь було достатньо лише пройти перехідний курс CCNAv7: Bridging, комусь опанувати лише завершальну частину курсу, а комусь довелося стартувати з першої частини. Сьогоднішні досягнення вже однозначно є вагомими. Четверо інструкторів успішно здали всі необхідні сертифікаційні екзамени і можуть викладати курс повністю. Одна інструкторка успішно здала перший сертифікаційний екзамен і продовжує підготовку до здачі решти екзаменів.

Наші досягнення:

Байлюк Єлизавета Максимівна – інструктор CCNAv7: ITN, SRWE, ENSA.

YelyzavetaBailiuk-CCNAv7Bridging-I-certificate

Покотило Олександра Андріївна – інструктор CCNAv7: ITN, SRWE, ENSA.

OleksandraPokotylo-CCNAv7Bridging I-certificate

Головня Олена Сергіївна –  інструктор CCNAv7: ITN.

OlenaHolovnia-CCNA1i_Сertificate

Морозов Дмитро Сергійович – інструктор CCNAv7: ITN, SRWE, ENSA.

DmitroMorozov-CCNA-RS-S4-Сertificate

Єфіменко Андрій Анатолійович – інструктор CCNAv7: ITN, SRWE, ENSA.

Andrii_Yefimenko_CCNAv7Bridging I-certificate

Вітаємо наших колег зі здобутками!

 

P.S. Традиційно – всі новинки вже доступні студентам Житомирської політехніки.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки,  Академія Cisco, Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка»

2 коментарі до “Нові досягнення викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки – інструкторів академії Cisco Житомирської політехніки”

  1. Відаємо наших колег зі здобутками!
    Може замість “Відаємо” треба “Вітаємо”?
    Друкарська помилка має місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */