Семінар – тренінг з написання власного висловлювання для випускників 11-х класів міста Житомира в Житомирській політехніці

Shares

Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти 01 лютого 2020 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» проведено безкоштовний семінар – тренінг з написання власного висловлювання для успішної підготовки до складання ЗНО з української мови та літератури у 2020 році  для випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти міста Житомира.

У семінарах-тренінгах взяли участь понад 700 майбутніх випускників 11-х класів.

Семінар-тренінг відбувся у дві сесії. Перша сесія для учнів ЗОШ № 1, гімназія № 1, гімназія № 3, ЗОШ № 5, 6, 7, 8, 10, 12, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, ліцею при ЖДТУ, приватної школи «Сяйво». Друга сесія для учнів гімназії № 23, ліцеїв № 24, 25, ЗЗСО № 26, 27, 28, 30, 32, 33, міського колегіуму, ЗЗСО № 35, 36.

З вітальним словом до учасників семінару-тренінгу виступили ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов та перший проректор Оксана Олійник. Студентський ректор університету Дмитро Безпалько розповів про діяльність органів студентського самоврядування університету та можливості студентського дозвілля в Житомирській політехніці. Проректор Андрій Морозов познайомив всіх присутніх із особливостями Вступної кампанії-2020 та правилами прийому до Державного університету «Житомирська політехніка».

Представники Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти презентували графік ЗНО-2020, розповіли про реєстрацію на ЗНО й більш зосередили свою увагу на ЗНО з української мови та літератури. Зокрема, зробили наголос на структурі сертифікаційної роботи, розподілі тестових балів за розділами, тематиці ЗНО, психометричних характеристиках завдань тесту (українська мова), типових помилках. Звичайно, основна увагу фахівцями була приділена особливостям правильного написання власного висловлювання.

По закінченню загальної частини семінару-тренінгу, всі учасники розійшлися по аудиторіям та мали академічну годину для написання власного висловлювання.

Закодовані  бланки з написаними власними висловленнями перевірять екзаменатори м. Житомира впродовж 7-8 днів з дня проведення тренінгу. Результати написання власного висловлювання будуть опубліковані на сайті Житомирської політехніки в розділі «Вступ 2020» та передані до закладів загальної середньої освіти.

Дякуємо Вінницькому регіональному центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти Житомирської міської ради за допомогу в організації даного освітянського заходу.

Презентації:

Особливості Вступної кампанії-2020 (Морозов А.В.)

ЗНО з української мови та літератури 2019-2020 (ВРЦОЯО)

ФОТО

 

 

 

 

2 коментарі до “Семінар – тренінг з написання власного висловлювання для випускників 11-х класів міста Житомира в Житомирській політехніці”

  1. Доброго дня. Результати для осіб, що проходили тренінг 1 лютого, можна дізнатися у відповідних школах. Результати для осіб, що проходили тренінг 8 лютого, будуть оприлюднені на сайті “Житомирської політехніки” після 20 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */