Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи долучилася до Міжнародного вебінару «Smart Hospitality for Improved Bottom Line»

Shares

2 грудня 2025 року викладачі та студенти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм та рекреація» ОС «бакалавр» та ОС «магістр» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Державного університету «Житомирська політехніка» взяли участь у Міжнародному онлайн-вебінарі «Smart Hospitality for Improved Bottom Line», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейцарія).

Під час події розглядалися ключові тенденції розвитку smart-гостинності, зокрема:

  • перехід від smart tourism до smart destinations і smart hospitality;
  • головні чинники smart-гостинності у 2025 році;
  • можливості адаптації smart-рішень для українського туристичного та готельного сектору.

Цінним для учасників стало спілкування з лектором – Miha Bratec, PhD, викладачем та дослідником Faculty of Tourism Studies Portorož – Turistica (Словенія). Він поділився практичним досвідом роботи у Booking.com та Bookassist, а також представив сучасні підходи до e-tourism, revenue management, e-commerce та інновацій у гостинності.

Участь студентів і викладачів «Житомирської політехніки» сприяла розширенню професійної компетентності, ознайомленню з найактуальнішими світовими трендами та поглибленню міжнародної академічної співпраці. Усі учасники отримали сертифікати.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам за запрошення – кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ та La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейцарія) за можливість долучитися до міжнародної освітньої ініціативи та сприяти розвитку сучасної туризмологічної освіти в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */