Обговорення ОПП бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності Н1 «Агрономія»

Shares

У Державному університеті «Житомирська політехніка» 10 грудня 2024 року у змішаному режимі відбулося широке обговорення освітньо-професійних програм спеціальності Н1 «Агрономія», що належать до галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина», рівнів вищої освіти: бакалавр і магістр.

Дата проведення: 10.12.2024

Місце: Державний університет «Житомирська політехніка»

У круглому столі взяли участь стейкхолдери:

  • Стригун Олександр – доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії ентомології та стійкості сільськогосподарських культур проти шкідників Інституту захисту рослин НААН;
  • Венгер Олег – провідний науковий співробітник відділу селекції та інноваційних технологій хмелю ІСГ Полісся НААН, кандидат сільськогосподарських наук;
  • Тимощук Василь – директор ТОВ “Овочевий комбінат Станишівка” Житомирської області;
  • Ковальчук Руслан – голова правління ГО «Інститут доброї їжі Україна»;
  • Маргітай Любов – кандидат біологічних наук, доцент кафедри плодоовочівництва і виноградарства ДВНЗ “Ужгородський національний університет”), представники академічної спільноти, науковці, роботодавці, здобувачі вищої освіти за відповідними освітньо-професійними програмами.

Метою зібрання стало обговорення, а відтак оновлення змістового наповнення ОПП до викликів сьогодення, що відповідатиме інтересам та потребам сучасності. Присутні висловили цінні пропозиції і рекомендації, які будуть враховані для підвищення якості професійної підготовки фахівців.

Завідувач кафедри здоров’я природи та якості харчових ресурсів, гарант ОПП «Агрономія» рівня вищої освіти магістр, професор Михайло Ключевич і гарант ОПП «Агрономія» рівня вищої освіти бакалавр, доцент Сергій Вигера подякували учасникам зустрічі за виділений час, схвальні відгуки, конструктивні інновації щодо освітньо-професійних програм й закликали до неперервного діалогу та подальшого розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */