Представники Житомирської політехніки на саміті Slow Food Odesa

Shares

01 листопада викладачки кафедри туризму та готельно-ресторанної справи – Альона Климчук, Валентина Любченко та Людмила Горшкова, в режимі онлайн долучилися до першого еногастрономічного саміту SLOW FOOD ODESA, який проходив на базі Одеського національного технологічного університету.

Програма заходу включала презентації науковців, сомельє, рестораторів та учасників slow food.

Slow Food – організація яка функціонує понад 20 років і проводить «тиху революцію» у світі гастрономічного туризму, досліджує сучасні виклики та пропонує інструменти для вирішення цих викликів. Сьогодні у світі – понад 50 діючих військових конфліктів, наслідком яких є неконтрольовані масові міграції, slow food – організація яка перебуває на перших позиціях в пошуку ефективних інструментів вирішення харчової проблеми, що так часто набуває політичного забарвлення.

Перша дискусія на національному рівні в щодо розбудови і розвитку гастрономічного туризму в Україні відбулася ще в 2017 році. Slow Food – є потужним імпульсом професійного зростання для науковців, які є носіями компетенцій, що необхідні для започаткування багатьох ініціатив. Викладачка кафедри Любченко В.В. стала членкинею даної організації, що дозволить їй розширювати зміст освітніх компонент та долучатися до заходів даної організації.

До однієї з лекцій долучилися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 242 «Туризм і рекреація».

Цей захід став унікальною можливістю для студентів та викладачів поглибити свої знання у сфері еногастрономічного туризму, а також отримати практичні навички у взаємодії з фахівцями світового рівня та нові ідеї для майбутніх наукових досліджень і навчальних проектів, що сприятиме розвитку гастрономічного туризму в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */