Зустріч органів студентського самоврядування з керівництвом Житомирської політехніки

Shares

Сьогодні в Житомирській політехніці відбулася зустріч органів студентського самоврядування університету з ректором та проректорами. Під час зустрічі студентський ректор, студент третього курсу факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, Володимир Макарук разом із командою представив своє бачення розвитку студентського самоврядування, а також поділився планами щодо майбутніх заходів і ініціатив для студентів.

Особливу увагу було приділено розвитку студентських ініціатив у волонтерській, освітній, науковій, культурній та спортивній сферах. Студенти наголосили на важливості залучення молоді до участі в міжнародних програмах академічної мобільності та посиленні співпраці з іншими університетами й організаціями України. Ці напрями, зокрема, сприятимуть не лише професійному розвитку студентів, але й підвищенню іміджу університету на міжнародному та вітчизняному рівнях. В цілому, всі учасники зустрічі підтримали ідеї студентів.

Переконані, що традиційна «Кава з ректором» – це чудова можливість для налагодження співпраці між органами студентського самоврядування та керівництвом університету. З одного боку, під час зустрічі ми окреслили конкретні проєкти, які студентське самоврядування планує реалізувати найближчим часом для активного студентського життя. З іншого боку, була можливість краще познайомитися з командою студентського самоврядування. На зустрічі були присутні студентські проректори, декани, заступники деканів, керівники відділів за відповідними напрямами та студентський актив.

Дякуємо нашій ініціативній молоді за активність, оптимізм та бажання розвивати рідний університет!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */