Житомирська політехніка приєдналася до Всеукраїнського проєкту «Будуємо майбутнє разом»

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» приєднався до Всеукраїнського проєкту «Будуємо майбутнє разом». Даний проект розроблений ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» з метою підвищення рівня освіти за рахунок забезпечення навчальних закладів якісними програмними продуктами та інформаційними системами.

ТОВ «Computer Logic Group» в даний час є лідером в Україні з виробництва програмних продуктів у галузі нормування та стандартизації будівництва.

В межах участі у проєкті викладачі та студенти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» (освітня програма «Промислове та цивільне будівництво») в межах вивчення навчальної дисципліни «Економіка будівництва» отримали безкоштовний доступ до програмного забезпечення «Будівельні технології: Кошторис 8». Це допоможе студентам-будівельникам не лише навчитися визначати вартість будівельних робіт, але й освоїти при цьому сучасне програмне забезпечення з розрахунку кошторисної документації, що значно покращить їх конкурентоздатність на ринку праці. Програма «Будівельні Технології: Кошторис 8» призначена для автоматизації розрахунку та перевірки кошторисної документації на об’єкти будівництва відповідно до вимог чинних нормативних документів, зокрема «Настанови з визначення вартості будівництва».

Також в межах Всеукраїнського проєкту «Будуємо майбутнє разом» надана можливість безкоштовного підвищення рівня кваліфікації і педагогічної майстерності викладачів на курсах кошторисної справи в Навчальному центрі кошторисної справи Computer Logic Group.

Хочемо висловити щиру подяку за надану можливість долучитися до проєкту!

Будуємо майбутнє разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */