Візит журналістки «Житомир.info» Валерії Володіної до Житомирської політехніки

Shares

Практичним досвідом з основ журналістської та рекламної діяльності для студентів спеціальності «Журналістика» поділилася редакторка мультимедійного відділу інтернет-видання «Житомир.info» Валерія Володіна.

Професійний досвід медійниці сягає понад сім років і багатий на події в роботі тележурналісткою та піарницею. Тема виступу «Особливості роботи Інтернет-медіа» захопила студентську аудиторію, адже журналістка представляє видання, яке задає тон медіадіяльності регіону.

Спікерка звернула увагу на зростання частки електронних медіа як джерела отримання новин, а також що саме визначає специфіку роботи журналіста у цій сфері. Майбутні журналісти дізналися про методи верифікації даних, які використовують працівники видання. Цікавими були професійні секрети від Валерії Володіної, як зробити актуальне інтерв’ю, які помилки можуть допускати початківці та як їх уникати.

«Завжди приємно бачити таку зацікавлену аудиторію. Студентські роки – найкращий час аби генерувати ідеї та створювати креативні проєкти. Приємно, що більшість з групи виявили бажання, колись потрапити в колектив «Житомир.info». Успіху їм. Буду рада бачити їх вже, як своїх колег», – коментує зустріч Валерія Володіна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */