Візит Judith Ann Cushman DuBose до Житомирської політехніки!

Shares

21 жовтня 2024 року Житомирська політехніка вітала шановну гостю Judith Ann Cushman DuBose, яка разом з колегою Larry Oberfeld, COO JAD Associates, LLC, провела насичений день у стінах університету. Програма їхнього візиту включала низку важливих заходів, що сприяли зміцненню міжнародного співробітництва та розвитку університетських ініціатив.

Judith Ann Cushman DuBose – ветеранка армії США, нагороджена Медаллю за заслуги в громадській службі (Meritorious Service Medal). Вона є президентом та генеральним директором компанії JAD Associates, LLC і представляє United States Institute of Diplomacy and Human Rights.

Візит розпочався робочою зустріччю в конференц-залі університету за участі гостей, адміністрації, представників ключових структурних підрозділів та студентів університету. Запрошеними гостями на зустрічі також були: Олег Дзюбенко, в.о. голови Житомирської обласної ради, Олег Пастущак, виконавчий директор БО «БФ «BGV», Сергій Петрик, доктор філософії, педіатричний хірург та фахівець з медичної реабілітації у НДСЛ «Охматдит», Олексій Палієнко, полковник, заступник командира військової частини А 1262 з питань психологічної підтримки, Павло Журбенко, директор Госпіталю ветеранів війни у м. Бердичів, Сніжана Крижба, клінічний психолог Госпіталю ветеранів війни, та Людмила Буханевич, практичний психолог центру «PsyLab».

Під час зустрічі прозвучали вітальні слова від гостей та університету. Були представлені основні досягнення, цінності та візія Державного університету «Житомирська політехніка». Обговорювали соціально-психологічні проєкти університету, а також було представлено проєкт «3R Centre», що викликав жваву дискусію серед учасників. Університет активно працює над створенням Центру реінтеграції, рекреації та реабілітації, що буде відкрито на базі Житомирської політехніки. Центр матиме на меті підтримку ветеранів у їхній фізичній, психологічній та професійній реабілітації, сприяючи їхньому поверненню до активного життя, професійної діяльності та інтеграції в суспільство. Гості високо оцінили ініціативи університету.

Особливим моментом візиту стало вшанування пам’яті загиблих студентів та випускників Житомирської політехніки і покладання квітів. Гості також ознайомилися з роботою Центру ветеранського розвитку, стратегічними напрямами діяльності та викликами, з якими стикаються наші співробітники.

Під час візиту через повітряну тривогу довелося внести корективи у програму. Гості перемістилися в університетське укриття, де продовжили спілкування зі студентами. Представники Центру соціально-психологічної підтримки «PsyLab» презентували роботу свого центру. Виступаючи перед студентами в укритті, пані Джудіт висловила підтримку американського народу Україні та захоплення нашими людьми й їхньою незламною волею до перемоги. Ми щиро вдячні за допомогу та підтримку!

Протягом дня гості також ознайомилися з освітньо-науковим середовищем Житомирської політехніки, а також відвідали Інноваційний хаб та університетські лабораторії, де їм продемонстрували новітні наукові досягнення та можливості університету.

Завершенням візиту став захід «VeteransUnited», на якому було обговорено основи ветеранської політики в Україні та соціально-психологічний супровід. Відбувся діалог між гостями та присутніми ветеранами й військовослужбовцями. Щиро дякуємо всім, хто взяв участь у заході.

Висловлюємо вдячність Judith Ann Cushman DuBose за візит до Державного університету «Житомирська політехніка», її небайдужість та зацікавленість у розвитку подальшого співробітництва. Ми впевнені, що цей візит стане ще однією важливою віхою у розвитку міжнародного партнерства нашого університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */