Вітаємо Загладька Сергія та Приліпко Вероніку – Лауреатів 1 ступеня Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «АртO2»

Shares

30 вересня 2024 року відбувся Всеукраїнський дистанційний конкурс мистецтв «АртO2» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Мета конкурсу: відкриття нових можливостей для творчих колективів та виконавців з різних куточків України, а також з усього світу та сприяння насамперед національно-культурному розвитку.

На конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представили учасники гуртка гри на гітарі (керівник Люлявська О.М.) Центру культури студентської молоді : Загладько Сергій (студент 3 курсу факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, гр.КН-22-3) та Приліпко Вероніка (студентка 1 курсу факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, гр.КБ-24-2), які нагороджені Дипломом Лауреатів І ступеня в номінації «Гітара. Дует.» (5 вікова категорія) за виконання інструментального твору: «Бульвар розбитих мрій» (Грін Дей).

Вітаємо наших переможців Загладька Сергія та Приліпко Вероніку, а також керівника гуртка гри на гітарі Люлявську О.М. й бажаємо успіхів, творчих досягнень і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */