Відкрита лекція випускника спеціальності 163 «Біомедична інженерія» «Про особливості ввезення медичної техніки в Україну»

Shares

1 жовтня 2024 року студенти спеціальності 163 «Біомедична інженерія» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» мали унікальну можливість поспілкуватися з успішним випускником Житомирської політехніки, Андрієм Сімчуком, який нині займає посаду керівника відділу логістики та зовнішньоекономічної діяльності в компанії BIONIX (БіоніксЛаб), м. Київ.

Під час відкритої лекції Андрій Сімчук детально розповів про свою кар’єру, поділився досвідом роботи у сфері біомедичної інженерії та особливостями своєї поточної посади, приділив увагу питанню ввезення медичної техніки в Україну. Він наголосив на важливості знань, отриманих під час навчання в університеті, та розповів про те, як вони допомогли йому досягти успіху. Адже біомедична інженерія – це динамічна галузь, яка постійно розвивається, зазначив випускник-стейкхолдер Житомирської політехніки. Тому так важливо не зупинятися на досягнутому і постійно вдосконалювати свої знання та навички.

Лекція викликала великий інтерес у студентів. Вони мали можливість поставити спікеру запитання щодо його кар’єрного шляху, особливостей роботи в компанії BIONIX та перспектив розвитку галузі біомедичної інженерії в Україні.

Державний університет «Житомирська політехніка» регулярно організовує подібні заходи з метою налагодження тісних зв’язків з випускниками та забезпечення студентам можливості ознайомитися з актуальними трендами на ринку праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */