Тренінговий захід для студентів Житомирської політехніки від Громадської організації «Постріл» до Дня Захисника і Захисниці України

Shares

Житомирська політехніка активно організовує та долучається до заходів, спрямованих на національно-патріотичне виховання та загальновійськову підготовку громадян України до національного спротиву. 1 жовтня цього року в університеті відбувся важливий візит представників Громадської організації «Постріл» та керівництва управління у справах ветеранів війни Житомирської міської ради.

Наші гості провели комплексний тренінговий захід для студентів освітніх програм «Захист України», «Національна безпека» та «Правоохоронна діяльність». Захід під назвою «Теоретичні заняття з вогневої підготовки та тактичної медицини» приурочений до Дня Захисника і Захисниці України.

Натхненні виступи гостей – військових та ветеранів – справили глибоке враження на студентів, підкресливши важливість захисту Батьківщини. Чотири теоретичних та практичних локації надали можливість студентам отримати цінний досвід у питаннях вогневої підготовки та тактичної медицини, що є безумовно необхідними навичками у сучасних умовах. Дякуємо гостям за їхній внесок у розвиток військової підготовки нашої молоді.

Щиро вітаємо кожного, хто відзначає День Захисника і Захисниці України, День ветерана та День Українського козацтва. Цей день символізує силу, відвагу та самопожертву кожного, хто бореться за мир і незалежність нашої держави. Бажаємо мужності, здоров’я та незламної віри у перемогу України. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці надійно захищає наших захисників і всю нашу країну! Пам’ятаємо кожного, хто віддав життя за Україну та наше майбутнє…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */