Студенти Житомирської політехніки прослухали виїзну лекцію від ІП «ЄВРОГОЛД ІНДЕСТРІЗ ЛТД»

Shares

16 жовтня 2024 року для студентів спеціальностей 292 «Міжнародні економічні відносини»,  291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та 281 «Публічне управління та адміністрування» була організована виїзна лекція на тему: «Міжнародна торгівля в дії: досвід ІП «ЄВРОГОЛД ІНДЕСТРІЗ ЛТД» у сфері експорту та імпорту».

Лекцію провела заступник генерального директора ІП «ЄВРОГОЛД ІНДЕСТРІЗ ЛТД» Рибчинська Альона Миколаївна, яка поділилася практичним досвідом роботи підприємства на міжнародних ринках.

Під час лекції студенти мали можливість:

  • ознайомитися з реальними кейсами з експортно-імпортної діяльності підприємства;
  • дізнатися про особливості ведення міжнародних торговельних операцій в умовах воєнного стану;
  • вивчити практичні аспекти договірної роботи з іноземними партнерами;
  • з’ясувати основні вимоги, які висуваються до фахівців в сфері міжнародних економічних відносин при їх працевлаштуванні.

Студенти поділилися своїми враженнями від виїзної лекції:

Нагребельна Дар’я, група МЕ-9: «Лекція була дуже цікава і насичена. Сподобалося, що навели реальні кейси з життя, розказали про реальні проблеми, які виникають в ході експорту та імпорту. Також цікавою була сама екскурсія по виробництву, ми змогли побачити внутрішню сторону діяльності підприємства. Дякуємо «Eurogold» за таку можливість».

Нестеренко Інна, група МВ-3: «Відвідавши екскурсію, я змогла почути цікаву інформацію, що стосувалась міжнародної торгівлі. Цікаво було дізнатись про реальні приклади вирішення проблем, які спричинило повномасштабне вторгнення, а також про співпрацю як із іноземними контрагентами, так і з вітчизняними.  Крім цього, ми отримали можливість побачити на власні очі різні етапи виготовлення тих чи інших елементів продукції, що справило неабияке враження через свої масштаби. Загалом, мені дуже сподобалась екскурсія, адже це пряма можливість познайомитись із особливостями майбутньої роботи в контексті моєї спеціальності».

Такий формат навчання дозволив студентам отримати цінні практичні знання від професіонала галузі та краще зрозуміти особливості роботи міжнародного бізнесу в сучасних умовах.

Щиро дякуємо керівництву ІП «ЄВРОГОЛД ІНДЕСТРІЗ ЛТД» за надану можливість в проведенні даного заходу в такий складний час та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */