Старт навчальної програми для Інноваційних лідерів Житомирської політехніки

Shares

14 жовтня в університеті розпочалася навчальна програма для Інноваційних лідерів Житомирської політехніки. Інноваційні лідери – це спільнота активних студентів, які розвивають стартап-рух університету, просувають інновації та поширюють підприємницький світогляд серед університетської молоді.

До цьогорічної когорти увійшли 14 студентів з різних факультетів і спеціальностей.

Перший день навчання розпочався з вітальних слів першого проректора Житомирської політехніки Оксани Олійник, керівника Інноваційного хабу Михайла Псюка, та засновника і CEO YEP Accelerator Андрія Заікіна. Також поговорили про екосистему інновацій в Житомирській політехніці. Інноваційні лідери окреслили перешкоди та можливості розвитку успішної екосистеми.

Програма навчання розрахована на 6 днів та включає теоретичні та практичні заняття з таких напрямків, як створення та масштабування стартапів, розробка бізнес-моделей успішних стартапів, побудова інноваційної спільноти в університеті, захист інтелектуальної власності в університетах.

До проведення лекцій та воркшопів залучені засновники українських стартапів та експерти з різних галузей.

Житомирська політехніка є одним із чотирьох пілотних ЗВО у активності з розбудови університетських стартап-студій, що розвиває YEP Accelerator у межах Seeds of Bravery.

Seeds of Bravery — це проєкт, фінансований Європейським Союзом у рамках Європейської ради з інновацій (EIC) для підтримки українських технологічних стартапів шляхом наближення їх до ЄС.

Слідкуйте за подальшими новинами Інноваційного хабу, приєднуйся до команди Інноваційних лідерів Житомирської політехніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */