Робоча зустріч викладачів Житомирської політехніки з керівником Національного контактного пункту програми «Горизонт Європа»

Shares

У жовтні 2024 року відбулася робоча онлайн-зустріч викладачів кафедри екології та природоохоронних технологій з керівником Національного контактного пункту програми «Горизонт Європа» Маляренко Валерієм Геннадійовичем.

Національний контактний пункт (НКП) програми «Горизонт Європа» на базі Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника створено для підтримки для науковців, науково-дослідних організацій, об’єктів ПЗФ України та громадських організацій, які братимуть участь у конкурсах Програми «Горизонт Європа» та шукають партнерів для співпраці та створення консорціумів з учасниками програми «Горизонт Європа» в Україні та за її межами.

Під час робочої зустрічі обговорили можливості для освітніх закладів щодо участі у програмі «Горизонт Європа», визначили пріоритетні напрями для розроблення проектних заявок за даною програмою. Керівник Національного контактного пункту відповів на запитання викладачів кафедри екології та природоохоронних технологій щодо особливостей програми. Учасники зустрічі отримали глибше розуміння Програми «Горизонт Європа», можливості та переваги для вітчизняних науковців, дізналися, як взяти участь у консорціумах, як ефективно підготувати та подати заявку на конкурс, який коефіцієнт успішності можна досягти, а також отримали поради з практичного досвіду Валерія Геннадійовича.

Сподіваємось, що проведена зустріч стане міцною основою для подальшої наукової співпраці та сприятиме ефективному залученню науковців та викладачів до участі у програмі «Горизонт Європа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */