Підвищення кваліфікації викладачів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій

Shares

Викладачі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій успішно пройшли дистанційний курс підвищення кваліфікації на тему: «Розвиток цифрової компетентності наукових і науково-педагогічних працівників засобами відкритих освітньо-наукових інформаційних систем» від Інституту цифровізації освіти НАПН України.

Курс пройшли такі викладачі факультету: Антонюк Дмитро, Бенедицький Василь, Вакалюк Тетяна, Варганова Діна, Власенко Олег, Єфремов Юрій, Концидайло Андрій, Коренівська Оксана, Коротун Ольга, Лобанчикова Надія, Нікітчук Тетяна, Савіцький Роман, Свінціцька Олександра, Талавер Олег, Фант Микола, Чижмотря Олексій, Чижмотря Олена.

Висловлюємо вдячність організатору курсів – Інституту цифровізації освіти НАПН України – за ретельну підготовку та проведення курсу, добір висококваліфікованих доповідачів з цікавими виступами та можливістю обміном досвідом з колегами, а також за комфортну атмосферу під час навчання.

Після проходження курсу усі наші викладачі отримали сертифікати обсягом 60 годин (2 кредити).

Шановні організатори курсів щиро дякуємо за проведення такого змістовного та корисного заходу. Завдяки Вам ми отримали нові знання, розширили свій кругозір і набули нових навичок. Сподіваємось на подальшу плідну роботу та бажаємо успіхів у професійній діяльності!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */