Гостьова лекція щодо професійного майбутнього студентів Житомирської політехніки з кваліфікацією АССА

Shares

10 жовтня 2024 р. здобувачі освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня магістра та бакалавр (ОПП «Облік і оподаткування» та «Облік, контроль та митна справа»), а також здобувачі освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітнього ступеня бакалавр та викладачі кафедри інформаційних система в управлінні та обліку долучилися до гостьової онлайн-зустрічі із менеджеркою з розвитку бізнес відносин АССА Північної та Східної Європи Вікторією Волотовською, яка виступила з темою: «Підготовка до вашого професійного майбутнього з кваліфікацією АССА».

Студенти мали можливість ознайомитись з сучасними вимогами роботодавців до фахівців з бухгалтерського обліку, з викликами, які постають перед професією на міжнародному рівні, новими трендами, а також можливостями, які одна з найбільших професійних організацій бухгалтерів, АССА, надає сучасним студентам та викладачам, а також з інформаційними ресурсами, на яких можна отримати більш детальну інформацію.

Щиро вдячні пані Вікторії за змістовну презентацію та корисну інформацію, ґрунтовні відповіді на питання та відкритість до подальшої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */