Студенти Житомирської політехніки відвідали виставку у Житомирському магістраті, присвячену 1140-річчю від дня заснування міста

Shares

18 вересня 2024 р. студенти першого курсу факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин для поглиблення знань з «Історії України та української культури» відвідали виставку у Житомирському магістраті, присвячену 1140-річчю від дня заснування міста Житомира.

Директор Державного архіву Житомирської області Ігор Слобожан та його колега Олександра Горпинич, використовуючи архівні документи, захопливо розповіли про минуле нашого улюбленого міста, його міжнародні зв’язки та торгівлю у давнину, систему адміністрування та безпековий фактор у житті містян.

Цікаво було всім, включно з професором кафедри міжнародних відносин і політичного менеджменту Андрієм Шевчуком та куратором однієї з груп Наталією Кусік, які долучилися до екскурсії.

Після завершення інформативної екскурсії студенти відвідали інші локації у приміщенні магістрату – виставки шевронів та картин житомирських художників, експонати з інших музеїв Житомира тощо.

Ця екскурсія стала яскравим початком знайомства першокурсників з освітньо-культурними закладами Житомира, допомагаючи їм глибше зануритися в історію та культуру рідного міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */