Студенти успішно завершили курс «Спадщина для соціальної згуртованості під час війни»

Shares

Студенти освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанної справа» Влад Шумовський, Лілія Кушнір, Влад Рекротчук та студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Анастасія Плисак, Вадим Вишневський, Денис Куча, Ольга Волинчук та Владлен Мельничук разом з викладачкою кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Валентиною Любченко успішно завершили олайн-курс «Спадщина для соціальної згуртованості під час війни: кейси українських культурних дієвців».

Онлайн – курс був підготовлений за підтримки фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Курс спроєктований організаторами як лабораторія для спілкування, навчання та мережування операторів культури. Матеріали курсу дозволяють віднайти відповіді на гострі питання сьогодення, які виникають в умовах постійної турбулентності після двох років пандемії та двох років війни, особливо у сфері індустрії гостинності.

Дистанційний курс складається з 6 модулів та включав складання тестів за підсумками кожного з них, що дозволило отримати сертифікат.

Матеріали курсу доповнюють та розширюють зміст окремих тем освітніх компонентів «Туристично-рекреаційний потенціал регіону» та «Екскурсологія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */