Студентське самоврядування Житомирської політехніки на заході «Молодвіж» 2024

Shares

Протягом 06-09 вересня у місті Львів, на базі !FESTrepublic, відбувся традиційний щорічний захід «Молодвіж». Сьомий «Молодвіж» присвятили пам’яті вбитої агресором Ярини Базилевич та її сім’ї. Ярина Базилевич, яка разом з мамою та сестрами загинула унаслідок російської атаки 04 вересня, була програмною менеджеркою заходу.

Студенти Державного університету «Житомирська політехніка», серед яких студентський ректор Володимир Макарук і заступник студентського декана факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Денис Бордюг, взяли участь у цьому заході.

Захід об’єднав молодь з усієї України. Учасники мали змогу відвідати лекції за вибором з чотирьох тематичних блоків: «Починай», «Продовжуй», «Підтримуй» та «Припиняй». Кожен блок включав унікальні теми для обговорення та запрошених цікавих спікерів. Учасники не лише ставили питання, а й могли пропонувати власні теми для дискусій.

Окрім цього, на території фестивалю була розташована Алея громадських організацій, де всі охочі могли поспілкуватися з представниками різних організацій, дізнатися більше про їх діяльність та взяти участь у конкурсах з призами.

Вечірня програма заходу включала вечір пам’яті сім’ї Базилевич. Учасники співали улюблені пісні Ярини Базилевич та переглядали короткий відеоролик про неї, створений організаторами.

Захід допоміг підвищити обізнаність про діяльність громадських організацій в Україні та сприяв розвитку молоді у різних сферах.

Більше фото та інформації про захід на офіційній сторінці Instagram Молодвіж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */