Співпраця між Державним університетом «Житомирська політехніка» та ГО Простір Можливостей

Shares

«Простір можливостей – Ти можеш все. І трохи більше!»

Співпраця між Державним університетом «Житомирська політехніка» та ГО Простір Можливостей 18 вересня 2024 року була офіційно оформлена підписанням меморандуму.

До університету завітала команда «Простору можливостей». Раді були зустрічати в університеті голову Правління Оксану Коляду та експертів організації Ярослава Павловського, Яну Холодну та Наталію Кавецьку. У зустрічі брали участь проректори, декани, керівник Центру ветеранського розвитку університету Андрій Бродський, практичний психолог Наталія Харитонова.

Команда «Простору можливостей» – це спільнота експертів, ветеранів, які з 2017 року працюють над формуванням та реалізацією державних ветеранських політик на різних рівнях: всеукраїнському, місцевому, на рівні трудових колективів.

Спільно ми будемо координувати зусилля щодо:

  • формування та розвитку ветеранської політики на регіональному рівні,
  • організації системи підготовки фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб,
  • розвитку ветеранських просторів,
  • створення передумов для формування якісної екосистеми для організації надання підтримки ветеранам та членам їх сімей, членам сімей полонених, зниклих безвісти, померлих,
  • проведення наукових досліджень та імплементації інноваційних практик у вказаній тематиці.

Центр ветеранського розвитку Житомирської політехніки є одним із п’яти центрів для підготовки тренерів за освітньою програмою підвищення кваліфікації за напрямом «Організація роботи фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб».

Десять представників університету візьмуть участь у базовому тренінгу від «Простору можливостей», за результатами якого отримають право навчати відповідних тренерів для центрального регіону України.

Дякуємо команді ГО «Простір можливостей» за їхню невпинну роботу щодо розвитку ветеранської політики в Україні, адже вся їхня активність спрямована на те, щоб держава була справедливою та ефективною по відношенню до громадян, які захищають незалежність і суверенітет України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */