Робоча зустріч YUFE at UAntwerp: BioYufe

Shares

2-3 вересня в Університеті м. Антверпен (Бельгія) відбулася робоча зустріч YUFE at UAntwerp: BioYufe.

The Young Universities for the Future of Europe (YUFE) є одним із динамічних європейських університетських альянсів, обраних Європейською Комісією. YUFE прагне сформувати цілісне та інклюзивне майбутнє для європейських студентів і учнів та їх суспільства.

За фінансової підтримки Польського національного агентства з питань академічного обміну NAWA студенти українських закладів вищої освіти можуть долучатися до ряду навчальних заходів, організованих альянсом. Так у 2024 році студенти екологічного профілю Державного університету «Житомирська політехніка» брали участь у літній школі Biological English, організованій на базі Університету ім. М. Коперніка (м. Торунь, Польща).

Метою робочої зустрічі у Антверпені було підведення підсумків минулого академічного року, визначення найбільш дієвих способів залучення студентів до програми, визначення пріоритетних напрямків роботи альянсу на наступний рік.

Житомирську політехніку на зустрічі представляла доцент кафедри екології та природоохоронних технологій Ірина Давидова. Вона презентувала представникам провідних ЗВО наш університет, висвітлила навпрямки досліджень, які проводяться кафедрою екології та природоохоронних технологій. Під час подальших обговорень окреслені перспективи подальшої роботи альянсу та визначені можливості для залучення викладачів і студентів Житомирської політехніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */