Предствники Житомирської політехніки успішно завершили навчання у літній школі на базі Вроцлавського природничого університету

Shares

З 16 по 20 вересня 2024 року у межах реалізації міжнародного проєкту INTERACT 2.0 Національного агентства академічних обмінів Польщі (NAWA) за підтримки ЄС Еразмус+ здобувачі ОР «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії» Житомирської політехніки брали участь у літній школі «Sustainable state of nature», яка проходила на базі Вроцлавського природничого університету.

Основна тематика школи зосереджена на актуальних питаннях сталого розвитку та збереження природних ресурсів. Учасники мали унікальну можливість обмінятися досвідом і знаннями з представниками різних університетів.

Житомирську політехніку представляли аспіранти кафедри екології та природоохоронних технологій Оксана Рибак та Ілля Циганенко-Дзюбенко, студентка спеціальності 101 «Екологія» Лайчук Валерія, студентка спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Крошко Анастасія та студентка спеціальності 103 «Науки про Землю» Дзюбенко Юлія.

Участь студентів та викладачів у цьому заході стане черговим кроком до успішного розвитку нашого університету та зміцнення міжнародної співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */