Практичне навчання для студентів-журналістів від керівника відділу Production телеканалу «СК1»

Shares

Студенти спеціальності 061 «Журналістика» опановували майстерність роботи з камерою від керівника відділу Production телеканалу «СК1» Віталія Воловоденка.

У межах вивчення курсу «Основи журналістської та рекламної діяльності» медійник розкрив секрети якісної відеозйомки, пошуку цікавих планів. Не оминув і проблему типових помилок оператора-початківця. А також поділився власними лайфхаками, як можна зробити відеоматеріал в екстремальних умовах.

По завершенню зустрічі Вікторія Коломієць ділиться враженнями:

«Навчання від практиків, які у нас регулярно проводяться, дають мені дуже багато. Я вже з нетерпінням чекаю, коли зможу робити власні проєкти. Такі заняття дають впевненість, що в майбутньому збудуться мої мрії стати відомою журналісткою».

Віталій Воловоденко коментує:

«Професія журналіста – це постійне навчання чомусь новому. Мені до вподоби, з яким запалом студенти пробували знімати на камеру, до речі, університет має гарне устаткування, а також пробували знімати й на смартфон. Приємно буде бачити їх своїми колегами в найближчому майбутньому. Впевнений, що кожен з них зможе розкрити усі свої таланти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */