Майстерня «Uni-biz Bridge: освіта в умовах невизначеності» – нові можливості для викладачів Житомирської політехніки

Shares

З 26 по 29 серпня 2024 року в онлайн-форматі пройшла майстерня «Uni-biz Bridge: освіта в умовах невизначеності», організована платформою UGEN.

Метою заходу було ознайомлення викладачів з інноваційними та гнучкими методиками освіти, що сприяють підвищенню ефективності навчального процесу в умовах невизначеності.

Майстерня включала презентації підходів і інструментів компаній-роботодавців до підготовки кадрів, а також обговорення сучасних інновацій, необхідних для розвитку професійних навичок. Учасники дізналися про нові шляхи поєднання теоретичних знань з практичними навичками, які потрібні в сучасному бізнес-середовищі.

Від Державного університету «Житомирська політехніка» в заході взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи – Каленська Віталіна та Любченко Валентина, які успішно завершили майстерню і вже впроваджують отримані знання у викладання дисциплін за освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа», та «Туризмознавство».

Вони підкреслили важливість таких заходів для професійного зростання і адаптації освітніх процесів до сучасних викликів.

Майстерня «Uni-biz Bridge» стала чудовою платформою для обміну досвідом та вдосконалення методик навчання, що забезпечує якісну підготовку здобувачів освіти до реальних умов бізнес-середовища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */