Державний університет «Житомирська політехніка» та BGV Charity Fund підписали меморандум про стратегічну співпрацю!

Shares

24 вересня 2024 року Житомирська політехніка та Благодійний фонд «BGV» у Центрі життєстійкості підписали меморандум, що закріпив наше стратегічне партнерство та став основою для системної співпраці на благо України в умовах війни та післявоєнної відбудови.

Метою цієї співпраці є розвиток взаємодії в освітній та науковій діяльності, залучення студентів та викладачів до соціальних і волонтерських проєктів, а також об’єднання матеріальних і нематеріальних ресурсів для сприяння відбудові країни та її сталому розвитку. Окрему увагу приділено питанням формування та підтримки високих стандартів соціальної відповідальності і зміцненню ділової репутації обох сторін.
Висловлюємо вдячність Голові Фонду Поліні Алдошиній, представникам її команди за їх вагому роботу у наданні допомоги тим, хто цього потребує – вразливим верствам населення, військовим, медичним закладам та волонтерським організаціям. Ваша робота з відповідальним бізнесом як з України, так і з усієї Європи однозначно сприяє захисту, відновленню та розвитку України.

Підписання меморандуму – це важливий крок на шляху до тісної співпраці, яка забезпечить реалізацію багатьох спільних проєктів для підтримки України сьогодні та в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */