«Академічна доброчесність в освітньому процесі» для студентів спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології»

Shares

17 вересня 2024 року завідувачем кафедри автомобілів і транспортних технологій Володимиром Шумляківським проведено лекцію «Академічна доброчесність в освітньому процесі» для освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології».

Захід спрямований на формування культури академічної доброчесності, адже дотримання принципів академічної доброчесності є одним із найактуальніших і найгостріших викликів для української студентської, викладацької та наукової спільнот.

Під час лекції розглянули відповідні документи нормативно-правової бази Державного університету «Житомирська політехніка» з питань академічної доброчесності, а саме:

  1. Положення про організацію освітнього процесу у Державному університеті «Житомирська політехніка».
  2. Кодекс корпоративної культури Державного університету «Житомирська політехніка».
  3. Кодекс академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка»
  4. Положення про Комісії з академічної доброчесності, етики та управління конфліктами у Державному університеті «Житомирська політехніка».
  5. Положення про академічну доброчесність та етику академічних взаємовідносин в Державному університеті «Житомирська політехніка».
  6. Декларація про дотримання академічної доброчесності студента Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */