День відкритих дверей готелю «Optima Collection Житомир» для студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Shares

16 та 18 вересня 2024 року студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» Державного університету «Житомирська політехніка» відвідали День відкритих дверей готелю «Optima Collection Житомир».

Керуюча готелем Ніна Весельська та HR-менеджер Анна Мандрик розповіли про національну мережу готелів Optima Hotels & Resorts та безпосередньо про готель категорії 4* «Optima Collection Житомир». В ході діалогу була представлена інформація про особливості ведення готельного бізнесу, роботу з персоналом закладу та проблеми, які постали в складних умовах сьогодення.

Детальна інформація про готель дала змогу студентам ознайомитися з особливостями організації діяльності сервісних служб та структурою номерного фонду та ключовими аспектами обслуговування гостей.

Керівництво закладу поділилися власним професійний досвідом та кар’єрним розвитком, що змотивувало студентів до плідного навчання, бажання професійно розвиватись та ставати яскравими представниками індустрії гостинності.

Висловлюємо вдячність готелю «Optima Collection Житомир» за запрошення, за формування професійних навичок у майбутніх фахівців готельної та ресторанної справ та плідну співпрацю у якості стейкхолдера Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */