Звіти аспірантів кафедри інженерії програмного забезпечення

Shares

Протягом 13-22 серпня 2024 року на кафедрі інженерії програмного забезпечення Житомирської політехніки відбулося звітування аспірантів кафедри.

Звітування аспірантів проходило у вигляді представлення результатів дисертаційного дослідження за звітний рік навчання. Кожен аспірант представив не лише формальні кількісні показники виконання індивідуального плану, а і змістове наповнення дисертаційного дослідження.

Всього було заслухано понад 30 аспірантів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». Серед слухачів семінару були викладачі та аспіранти кафедри інженерії програмного забезпечення, комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, кафедри комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Державного університету «Житомирська політехніка» та представники ІТ-компаній.

Під час засідань відбулося активне обговорення наукових теоретичних та практичних результатів проведених досліджень аспірантів. Були надані рекомендації щодо удосконалення представлення результатів дослідження.

Бажаємо аспірантам кафедри інженерії програмного забезпечення успіхів у роботі над своїми дослідженнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */