Участь студента Житомирської політехніки у міжнародній Літній школі в місті Таллінн, Естонія

Shares

Студент спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» групи ІПЗ-21-1 Роман Шумляківський з 22 липня по 2 серпня 2024 року взяв участь у міжнародній Літній школі з експериментального інтерактивного дизайну в Талліннському університеті, Естонія. Програма була організована в рамках проєкту DAAD Go East і надала студенту можливість поглибити свої знання у сфері моделювання і конструювання інтелектуальних систем.

Протягом курсу Роман вивчав основи експериментального дизайну, інноваційні підходи до створення інтерфейсів та методи взаємодії людини з комп’ютером. Особливістю школи став практичний підхід до навчання, що дозволив студентам працювати над реальними проєктами, зокрема, для пацієнтів з синдромом дефіциту уваги/гіперактивності (СДУГ).

Обмін досвідом з міжнародними експертами та іншими студентами допоміг студенту розширити свої професійні горизонти та налагодити нові контакти в галузі. Участь у цій програмі стала важливим кроком у його професійному розвитку, відкриваючи нові перспективи для майбутньої кар’єри в комп’ютерному дизайні.

Подробиці про Літню школу за посиланням 

Державний університет «Житомирська політехніка» пишається досягненнями своїх студентів і підтримує їх у прагненні до нових знань і професійного зростання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */