Тренінгове навчання представників факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин у Літній школі тренерської майстерності

Shares

Викладацький склад факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин не припиняє вдосконалювати свою професійну майстерність навіть під час літнього періоду.

12-16 серпня 2024 року відбулося навчання з підготовки тренерів у межах Літньої школи тренерської майстерності, організованої Вищою школою публічного управління спільно з Національним агентством України з питань державної служби. Державний університет «Житомирська політехніка» представляли доценти кафедри національної безпеки, публічного управління та адміністрування – Олена Дика та Катерина Войціцька, які проходили навчання за програмою «Організація роботи щодо забезпечення права на доступ до публічної інформації в органах державної влади та органах місцевого самоврядування».

Метою роботи Літньої школи є впровадження сучасних тренінгових технологій та освітніх інновацій у сфері професійного навчання публічних службовців.

Тренінговий курс «Організація роботи щодо забезпечення права на доступ до публічної інформації в органах державної влади та органах місцевого самоврядування» передбачав вивчення наступних модулів:

  • Загальні засади доступу до публічної інформації згідно з законодавством України;
  • Особливості оприлюднення публічної інформації на офіційних вебсайтах та порталах;
  • Особливості розгляду інформаційних запитів;
  • Огляд міжнародних стандартів та практики ЄСПЛ у сфері доступу до публічної інформації;
  • Конвенція Ради Європи про доступ до офіційних документів – основні положення та практика застосування в Україні;
  • Організація роботи щодо забезпечення доступу до публічної інформації розпорядником інформації;
  • Поняття та загальна характеристика категорій публічної інформації з обмеженим доступом;

Особливості застосування та оформлення трискладового тесту у відповідь на інформаційний запит.

Учасники не тільки здобули теоретичні знання, але й опанували інтерактивні методи навчання, отримавши важливі практичні навички. Крім того, після завершення курсу, викладачі отримали сертифікати, які підтверджують їхню кваліфікацію.
Дякуємо організаторам, спікерам та всім учасникам за створення чудової атмосфери навчання, за нові знання та можливість зробити свій внесок у підготовку висококваліфікованих публічних службовців, що працюватимуть на користь державі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */