Співробітники Житомирської політехніки прослухали курс з підвищення підприємницьких компетенцій у сфері DeepTech в межах DEEP INVENTHEI

Shares

Cпівробітники кафедри фінансів та цифрової економіки отримали сертифікати про проходження курсу «Інноваційне підприємництво та лідерство стартапів у сфері» («Innovation Entrepreneurship and Startups Leadership in DeepTech») тривалістю 30 год. (1 кредит ECTS), що проходив у межах проєкту DEEP INVENTHEI – програми безперервної освіти (для науково-педагогічних працівників) Державного університету «Житомирська політехніка» (фінансується програмою Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» в межах грантової угоди № 10111303).

Курс проводився для академічного та неакадемічного персоналу з метою підвищення підприємницьких компетенцій співробітників у сфері DeepTech та впровадження кращих методів і практик викладання. За мету ставилося формування системи знань щодо функціонування інноваційних і стартап-екосистем, а також практичних навичок зі створення власного стартапу у сфері DEEP TECH, його ефективного управління для забезпечення лідерства.

Слухачі мали змогу прослухати лекції на актуальні теми:

  • унікальні інноваційні та стартап-екосистеми;
  • стартапи та їх типи; особливості та ключові характеристики DEEP TECH;
  • візіонерство в інноваційному підприємництві;
  • трансформація команди в DEEP TECH;
  • основи дизайну та арт-мислення;
  • бізнес-модель та правила пітчингу;
  • управління DEEP TECH компанією, яка виросла з інноваційного стартапу та ін.

Висловлюємо щиру подяку координатору проєкту від Державного університету «Житомирська політехніка», доценту кафедри фінансів та цифрової економіки, к.е.н., доценту Юлії Богоявленській, за цікаві лекції та інші заходи, передбачені програмою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */