Представники студентського самоврядування Житомирської політехніки відвідали керівні збори Української асоціації студентів

Shares

21-26 липня у місті Тернопіль відбулися керівні збори Української асоціації студентів.

Представники Житомирської політехніки мали змогу їх відвідати: студентський ректор Макарук Володимир, заступник студентського декана факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Бордюг Денис, випускник університету та в.о. керівника відокремленого підрозділу УАС Житомирської області Коломієць Артем.

Цей захід надав студентам унікальну можливість працювати в командах, обмінюватися досвідом та ідеями, а також активно долучитися до розвитку асоціації та студентства в майбутньому.

Під час зустрічі учасники обговорювали важливі питання, що стосуються студентського життя, зокрема покращення умов навчання, організацію заходів для студентів та співпрацю з іншими вищими навчальними закладами.

Важливо зазначити, що така взаємодія допомагає не лише підвищити рівень представництва студентів на національному рівні, але й сприяє розвитку лідерських якостей, вмінь працювати в команді та ініціативності серед молоді.

Представники Житомирської політехніки висловили вдячність за можливість долучитися до роботи УАС та сподіваються на подальшу плідну співпрацю для покращення студентського життя в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */