Представники студентського самоврядування Житомирської політехніки на студентському ідеятоні в Сумському державному університеті

Shares

З 26 по 28 липня у Сумському державному університеті відбувся студентський ідеятон.

Студентський ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Макарук Володимир, перший студентський проректор Герус Ярина, другий студентський проректор Данильченко Анастасія та студентський декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Новіцька Софія були учасниками форуму. Захід зібрав студентських лідерів з різних вищих навчальних закладів України.

Мета ідеятону – обмін досвідом між органами студентського самоврядування, вирішення проблемних кейсів в ОСС, покращення міжуніверситетської співпраці активістів студентського руху.

Зокрема на панельній дискусії представники університетів ділилися думками щодо ролі студентської профспілки, організації роботи ОСС та забезпечення ефективної комунікації з адміністраціями закладів.

Програмою було передбачено зустріч з ректором Сумського державного університету під час якої студенти мали змогу поспілкуватися і задати питання адміністрації університету.

Протягом форуму учасники ділилися на команди, розглядали та пропонували своє рішення на різноманітні теми. Представники Житомирської політехніки у своїх командах розглянули і працювали над покращенням роботи органів студентського самоврядування та вирішення наявних проблем.

По закінченню форуму, усі учасники отримали сертифікати та подарунки від Сумського державного університету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */