INTERACT 2.0: участь у літній школі “SUSTAINABLE STATE OF NATURE” на базі Вроцлавського природничого університету. КОНКУРС ВІДКРИТО!

Shares

Запрошуємо студентів ОР «бакалавр» (починаючи з другого року навчання) та «магістр», спеціальностей екологічного профілю долучитися до співбесіди з метою проведення відбору для участі у літній школі на базі Вроцлавського природничого університету в період з 16 по 29 вересня 2024 року в м. Карпач (Польща) в межах реалізації Проєкту INTERACT 2.0.

В межах літньої школи передбачено проведення різного виду активностей та заходів, які спрямовані на опанування та удосконалення знань та навичок у сфері управління водними ресурсами, використання новітніх технологій для здійснення оцінки стану забруднення довкілля, охорону та збереження екологічно цінних компонентів ландшафтного та біорізноманіття, тощо.

Для участі у співбесіді потрібно зробити всього декілька кроків:

• підготувати аплікаційні документи, а саме: резюме та мотиваційний лист (англійською мовою); надати сертифікат, який підтверджує знання англійської мови (за наявності);

• надіслати документи електронною поштою  – org_plas@ztu.edu.ua до 07.08.2024 (включно);

• долучитися до співбесіди: 219 кабінет (2-й поверх, адміністрація) 08.08.2024 об 11.00.

Участь у заходах літньої школи безкоштовна, витрати на проїзд, страхування, проживання та харчування покриваються за рахунок коштів Проєкту.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків (219 каб.) або телефонуйте за номером 0996649500 (Анна Полянська).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */