Здобутки Житомирської політехніки за напрямами проєктів Еразмус

Shares

В продовження розвитку міжнародної співпраці Державного університету «Житомирська політехніка» з закладами вищої освіти різних країн викладачі університету відвідали Загребський університет (University of Zagreb) в Хорватії. До делегації Житомирської політехніки входили представники двох факультетів: завідувач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, д.е.н., проф. Тетяна Остапчук, завідувач кафедри маркшейдерії, к.т.н., доц. Володимир Шлапак, професор кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку, д.е.н., проф. Ірина Жиглей та старший викладач кафедри маркшейдерії Марина Куницька.

Загребський університет є найбільшим в Хорватії й найстарішим університетом Південно-Східної Європи, який був заснований в 1669 році. Університет має більше ніж 7900 викладачів та 72000 студентів, які навчаються на 29 факультетах.

За напрямами міжнародного стажування завідувачем кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, д.е.н., проф. Тетяною Остапчук та професором кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку, д.е.н., проф. Іриною Жиглей були проведені зустрічі з керівництвом факультету економіки та бізнесу, а також з представниками кафедр організацій та менеджменту, маркетингу, підприємництва та обліку. Завідувач кафедри маркшейдерії, к.т.н., доц. Володимир Шлапак та старший викладач кафедри маркшейдерії Марина Куницька ознайомилися з особливостями організаційної та освітньої діяльності факультету гірничої справи, геології та нафти.

Представниками Житомирської політехніки на обох факультетах Загребського університету також були обговорені подальші напрями можливої міжнародної співпраці за програмами Erasmus+ та можливість підготовки спільних наукових публікацій.

Співпраця з Загребським університетом триває вже більше трьох років. Її результатом є академічна мобільність не тільки викладачів, а й студентів. Зокрема, другий семестр 2023-2024 навчального року закінчують студентки другого курсу нашого університету спеціальностей 073 «Менеджмент» Анна Закриницька та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Карина Грибук.

Щиро дякуємо Загребському університету за плідну співпрацю, а також висловлюємо подяку заступнику декана з стратегічного партнерства та проєктів факультету економіки та бізнесу, phd, проф. Косенці Думанчич та викладачу кафедри обліку, phd Ані Реп, а також заступникам декана факультету гірничої справи, геології та нафти phd, проф. Станку Ружичучу та phd, проф. В’ячеславу Баганику!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */