Викладачка Житомирської політехніки стала учасницею літньої школи від Університету Адама Міцкевича в Познані 

Shares

В.о.завідувача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Гайдай стала учасницею літньої школи від Університету Адама Міцкевича в Познані  “Internationalization and Internationalization at Home through Virtual Exchange: Creating a Motivating Environment for Collaborative Online International Learning (COIL)”, Dębina Palace, 07-13.07.2024.

Міжнародне стажування в Польщі на базі Університету Адама Міцкевича в Познані вже стали гарною традицією для викладачів та студентів Житомирської політехніки. Це подія, яка дає можливість забратися науково-педагогічним працівникам з різних куточків України.

Цього разу літня школа була присвячена інтернаціоналізації навчання та створенню навчального середовища, що мотивує до колаборативного міжнародного онлайн навчання. 

Доктор Костянтин Мазур розповів про Університети у Познані, серед яких Університет Адама Міцкевича є третім в Польщі за кількістю студентів та за рейтингом.

Професорка Університету Адама Міцкевича Anna Basinska (Анна Башинська) провела серію тренінгів, присвячених інтернаціоналізації у вищій освіті, та розповіла про світові тенденції, які впливають на інтернаціоналізацію.

Професорка Katarzyna Radke (Катажина Радке) розказала про виклики, з якими зіткнулися сучасна система освіти, зокрема в Україні та Польщі, перевернуте та проблемне навчання, проектне навчання, віртуальну мобільність студентів та викладачів.

Професорка університету Anna Kwasniewska (Анна Кваснєвська) познайомила учасників літньої школи зі стратегії для вчителів та студентів, щоб подолати барʼєри в навчанні, особливості взаємодії між студентами та онлайн співпраці під час виконання проєктів.

Наприкінці тижня учасникам літньої школи вручити сертифікати участі, а також провели екскурсію по Університету Адама Міцкевича та по місту Познань.

Дякуємо Університету Адама Міцкевича (м. Познань, Польща) за підтримку українських науковців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */