Участь викладачів Житомирської політехніки в проєкті Erasmus

Shares

Керівник відділу маркетингу Житомирської політехніки, PhD, ст. викл. Олена Виговська та к.с.-г.н, доцент кафедри екології та природоохоронних технологій Руслана Валерко взяли участь у тижневому тренінгу в межах проєкту Erasmus «Transformational Learning Network for Resilience – Enabling Ukrainian higher education to ensure a sustainable and robust reconstruction of (post-war) Ukraine (TransLearnN)» з 24 по 28 червня 2024 р.

Розпочалася робота за проєктом 24 червня 2024 року в Жешувській політехніці (м. Жешув, Польща), де відбулася зустріч учасників проєкту з проректором з інноваційного розвитку та звʼязків з громадськістю, професором Ярославом Сепом. Адміністрацією університету продемонстровано інноваційні біохімічні та фізико-хімічні лабораторії університету, які мають сучасне обладнання для дослідження об’єктів довкілля, зокрема ґрунтового покриву, продуктів харчування.

25 червня розпочалася робота за програмою «Train the Trainers» (Безмігова, Польща), де координатором проєкту Ангелою Діхте було представлено програму запланованих заходів.

Учасники проєкту з Німеччини, Литви, Польщі та України презентували результати впровадження засад сталого розвитку університетів. Під час обговорення учасники поділилися досвідом та пропозиціями щодо досягнення стійкості та адаптації до сучасних викликів.

Протягом тижня учасники проєкту обговорили результати роботи в робочих групах WG в межах проєкту, провели ефективний тімбілдінг, долучилися до європейських воркшопів.

В межах проєкту відбулася екскурсія до об’єкту зеленої енергетики на Солинську ГЕС-ГАЕС. Elektrownia Solina – це гідроелектростанція на річці Сян, що розташована у гміні Солина (Польща).

Проєкт TransLearnN продовжує роботу, спрямовану на створення ефективної платформи для співпраці та розвитку стійких навчальних закладів, здатних ефективно реагувати на виклики сучасності.

Всі учасники тренінгу «Train the Trainers» отримали сертифікати про міжнародне стажування.

Житомирська політехніка висловлює вдячність європейським та українським партнерам за ефективну співпрацю і впровадження прогресивних підходів до сталого розвитку.

#TransLearnN

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */