Проєкт Еразмус+/Мобільність: візит викладачів Житомирської політехніки до Університету м. Загреб

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» тривалий час співпрацює з Університетом м. Загреб, Хорватія. З 2022 року триває реалізація спільного проєкту Еразмус/Мобільність. В рамках даного проєкту студенти нашого університету мали можливість пройти навчання на базі хорватського ЗВО впродовж 1-2 семестрів.

Нещодавно, в рамках даного проєкту, вперше відбувся візит викладачів Житомирської політехніки до Університету м. Загреб. Від Житомирської політехніки участь взяли завідувач кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку проф. – Легенчук С.Ф. і доцент кафедри маркшейдерії – доц. Мамрай В.В.

Під час перебування на базі партнерського ЗВО наші представники провели робочі зустрічі з партнерами на відповідних факультетах: факультет економіки і бізнесу та факультет гірництва, геології та нафтової інженерії. Відповідно до вимог проєкту, викладачі Житомирської політехніки прочитали ряд лекції для студентів-магістрантів зазначених вище факультетів.

Також було організовано зустріч з представниками відділу міжнародного співробітництва та академічної мобільності. За результатами проведених зустрічей досягнуто домовленості щодо подальшого розвитку співпраці – підготовки міжнародних проєктів, спільна робота над науковими публікаціями, участь в конференціях, а також продовження реалізації проєкту Еразмус+/Мобільність.

Таким чином, з наступного навчального року студенти та викладачі Житомирської політехніки матимуть змогу відвідати Університет м. Загреб з метою навчання, викладання/стажування, відповідно.

Сподіваємося на подальше розширення співпраці з закордонним партнером!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */