Курдюков Євгеній – Лауреат І ступеня Міжнародного конкурсу мистецтв «ФайноСвіт Фест»

Shares

30 червня 2024 року за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України відбувся  Міжнародний дистанційний багатожанровий конкурс мистецтв «ФайноСвіт Фест».

Міжнародний конкурс «ФайноСвіт Фест» відкриває нові можливості для учасників з будь-яких куточків України та по всьому світові, дозволяючи їм долати географічні кордони.

Міжнародний конкурс надає виконавцям та творчим колективам, незалежно від віку та місця їх проживання, рівні можливості для участі, гарантуючи справедливе суддівство та об’єктивне оцінювання виступів професійним міжнародним журі у різних представлених у конкурсній програмі жанрових номінаціях.

На конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представив учасник гуртка гри на гітарі (керівник Люлявська О.М.) Центру культури студентської молоді Курдюков Євгеній, студент факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, гр.КН-23-1, який нагороджений Дипломом Лауреата І ступеня в номінації «Гітара. Соло.» V вікова категорія.

Вітаємо Курдюкова Євгенія та керівника гуртка гри на гітарі Люлявську О.М. й бажаємо творчих досягнень і перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */