Випуск бакалаврів і магістрів 2024!

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» вітає бакалаврів та магістрів з випуском! Влітку цього року завершують навчання 1200 бакалаврів та 150 магістрів. Із гордістю і вдячністю дякуємо кожному за вклад у життя нашого університету! Сьогодні ваш день!

Ранкова повітряна тривога вчергове продемонструвала реалії нашого життя та небезпеки, що очікують кожного громадянина України на рідній землі. Наші випускники навчили нас, що навіть у найскладніші часи можна знайти світло і надію, тримаючись своїх цілей і цінностей.

На долю наших випускників випали випробування, пов’язані з пандемією та повномасштабним вторгненням агресора. Проте вони продемонстрували, що є справжніми українцями, незламними та сильними. Нехай ваші знання і таланти знайдуть справжнє застосування, і ви продовжите свою місію у розвитку нашого суспільства. Віримо, що випуск – це початок вашого успіху.

Ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов вручив дипломи з відзнаками найкращим студентам Житомирської політехніки та дипломи звичайного зразка нашим випускникам-військовим, які винаходили можливості й продовжували наполегливо здобувати бажану освіту. В продовження урочистої частини по факультетах декани та завідувачі кафедр вручили дипломи всім випускникам 2024 року!

Сьогодні ми відзначаємо досягнення наших випускників, а також силу колективного духу, яка підтримувала кожного на цьому важливому життєвому шляху. Родини, друзі та викладачі – це ті, чию підтримку наші випускники відчували повсякчас. Дякуємо кожному, хто допоміг перетворити мрії в реальність!

Щирі вітання випускникам 2024 року Державного університету «Житомирська політехніка» з нагоди випуску! До зустрічі!

Більше фото за посиланням 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */