Випуск 2024 Наукового ліцею Житомирської політехніки!

Shares

Науковий ліцей Державного університету «Житомирська політехніка» відсвяткував випускний 2024! Цього року випускниками стали 120 ліцеїстів, які в присутності вчителів, рідних та друзів отримали свідоцтва про повну загальну середню світу.

Відмінні успіхи у освітньо-науковій діяльності продемонстрували 23 випускники, які отримали золоті медалі, та ще 6 випускників, які були нагороджені срібними медалями. Троє випускників досягли найвищого результату у складанні НМТ, набравши 200 балів з англійської мови та математики, а дев’ятеро – отримали понад 190 балів з одного з предметів НМТ. Ці показники підтверджують високий рівень підготовки учнів та професіоналізм викладацького складу Наукового ліцею.

Адміністрація Наукового ліцею, куратори випускних груп, Кучер Наталія, Чугунова Олена, Боровська-Карандюк Ірина, Савінков Тарас і наші випускники згадували активні та насичені два роки, які пролетіли неймовірно швидко. Ліцеїсти мали можливість не лише здобувати ґрунтовні знання з різних предметів, але й брати участь у численних проєктах, олімпіадах, конкурсах та наукових конференціях. Цікавим було й дозвілля: спортивні змагання, творчі вечори, екскурсії та волонтерські активності стали невід’ємною частиною життя ліцеїстів. Саме таке поєднання дозволило випускникам розвиватися всебічно, бути ініціативними та креативними, знаходити нових друзів й здобувати незабутні враження.

Свято було наповнене урочистостями та теплими привітаннями. Ректор Віктор Євдокимов висловив й свої щирі побажання випускникам Наукового ліцею Житомирської політехніки.

Вірю, що кожен випускник свідомий щодо важливості збереження знань та вмінь, отриманих у ліцеї, та їх примноження для подальшого саморозвитку, професійного становлення та досягнення нових життєвих висот.

Вітаємо всіх випускників Наукового ліцею Державного університету «Житомирська політехніка» 2024 року з успішним завершенням навчання! Бажаємо вам подальших успіхів, нових досягнень та щасливого майбутнього! Ви – наша гордість!

Дякуємо колективу Наукового ліцею Житомирської політехніки за щоденну плідну роботу з молоддю та допомогу їм у розкритті власного потенціалу!
Більше фото дивися у нашій Галереї

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */