Викладачі Житомирської політехніки відвідали семінар від представників Третього інформаційно-ресурсного центру м. Житомира

Shares

Викладачі кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки відвідали семінар від представників Третього інформаційно-ресурсного центру м. Житомира.  Серед учасників – к.пед.н., доцент, в.о.завідувача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Ірина Гайдай та к.філол.н., доцент кафедри Людмила Суворова. Тема онлайн-зустрічі “Адвокація прав осіб з особливими освітніми потребами”.

Учасники мали нагоду послухати цінну інформацію щодо прав дитини з особливими освітніми потребами, а також дізналися про дорожню карту у сфері забезпечення прав і найкращих інтересів дитини. Співпраця з Третім інформаційно-ресурсним центром актуальна в контексті особливостей ОПП «Англійська мова і зарубіжна література», яка спрямована на підготовку фахівців, здатних адаптуватися до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Окрім того, ця співпраця важлива в межах роботи Центру інклюзивної освіти та Школи педагогічного дизайну, які функціонують на базі факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя. Сподіваємося на тісну подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */