Навчання з підвищення кваліфікації викладачів кафедри фінансів та цифрової економіки

Shares

Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» з 13 по 24 травня 2024 року провів навчання з підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, здобувачів за тематикою «Розвиток аграрного сектору економіки та сільських територій в умовах соціально-економічних трансформацій». До заходу долучились викладачі кафедри фінансів та цифрової економіки, що підтверджено відповідними сертифікатами.

Підвищення кваліфікації відбулося згідно затвердженого Плану підвищення кваліфікації науково-педагогічних (педагогічних) працівників кафедри фінансів та цифрової економіки на 2023-2024 навчальний рік, схваленого на засіданні кафедри фінансів та цифрової економіки 15 вересня 2023 року (протокол № 11).

Зміст та обсяг програми навчання з підвищення кваліфікації передбачав навчання за наступними темами / напрямами:

  • Фіскальне регулювання розвитку агропромислового виробництва в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України
  • Фінансово-кредитне забезпечення суб’єктів агропромислового виробництва в умовах воєнного стану в Україні
  • Роль фінансових інструментів у формуванні ресурсного потенціалу аграрних підприємств на період воєнного стану і повоєнного відновлення
  • Розвиток бюджетних інструментів підтримки і стимулювання агропромислового виробництва України в контексті воєнних та євроінтеграційних викликів

Загальний обсяг навчання склав 180 акад. год (6 кред. ЄКТС; 100 акад. год лекційних та практичних занять і 80 год самостійної роботи). Підтвердженням навчання стали свідоцтва про підвищення кваліфікації, видані Наталії Виговській, Олександру Петруку, Андрію Полчанову, Світлані Дячек, Віті Довгалюк, Ірині Литвинчук, Оксані Новак.

Щиро дякуємо директору Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», академіку НААН Лупенку Юрію Олексійовичу, заступнику директора з науково-інноваційного забезпечення, доктору економічних наук, ст. досліднику Мамчуру Володимиру Анатолійовичу, шановним колегам за організацію та проведення на високому рівні навчання з підвищення кваліфікації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */