Студенти Житомирської політехніки – випускники 57-ої сесії Школи місцевого самоврядування!

Shares

29 травня студенти Житомирської політехніки на урочистому заході, присвяченому закриті 57-й сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування» отримали сертифікати про успішне проходження курсу. Кращі випускники нагороджені подяками та подарунками.

Житомирська освітня муніципальна молодіжна програма «Школа місцевого самоврядування» — це освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Мета програми — активізація молодіжної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування.

Цей проєкт дає можливість молоді не лише здобути теоретичні знання, але й отримати практичний досвід роботи в сфері місцевого самоврядування, що стане їм у нагоді в майбутньому.

Студентський декан факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Макарук Володимир поділився своїми враженнями:

До навчання в «Школі місцевого самоврядування» я не знав і половини про роботу міської ради. Зараз з впевненістю можу сказати, що знаю, куди звертатися, якщо виникають якісь ідеї чи питання у мене, друзів чи близьких. Це справді круто. Школа подарувала мені ті емоції, знайомства та розвиток, які допоможуть йти до тієї мети, яку я поставив.

Випускники програми отримали ґрунтовні знання та навички, необхідні для активної участі у житті громади та розвитку міста. Їхні знання та фаховий потенціал стануть запорукою позитивних змін у нашому місті. Вітаємо наших студентів!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */