Підвищення кваліфікації викладачів кафедри компʼютерної інженерії та кібербезпеки на Cisco IPD Week May&June-2024

Shares

За традицією, щорічно у кінці навчального року, перед літніми канікулами, професійна спільнота інструкторів Cisco України разом з представниками спільнот інших країн проводить заходи з підвищення кваліфікації своїх учасників, зокрема і тиждень підвищення кваліфікації інструкторів. Цьогорічний захід має звичну назву – Cisco IPD Week May&June-2024.

Основні сесії Cisco IPD Week May&June-2024 пройшли з 27 по 30 травня 2024 року, а додаткові – з 10 по 13 червня 2024 року. Цього разу цей захід був надзвичайно важливим саме для практикуючих інструкторів, оскільки у серпні 2024 року заплановано об’єднання навчальних платформ Cisco Netacad.com та SkillsForAll.com. Крім того заплановано оновлення всього треку навчальних курсів –  деякі  курси буде виведено з використання, а частина курсів матимуть новіші версії, зокрема, перекладені українською мовою. Всі ці зміни спонукають інструкторів бути обізнаними як у навчальному матеріалі курсів, так і сформувати якісні навички роботи з інструментами об’єднаної платформ.

На Cisco IPD Week May&June-2024 було представлено 11 англомовних доповідей та 15 доповідей одинадцятьма мовами світу (зокрема, і одна українською мовою), присвячених різним темам: оновлення платформ, курсів, досвід викладання, розвідка та тестування на проникнення. Варто зазначити, що частина доповідей продовжують розпочаті на попередніх заходу тематики і  вже сформували певні серії, що свідчить про зацікавленість інструкторської  аудиторії.

Цього разу тематика доповідей була такою:

    1. Program Updates
    2. Journey to Convergence
    3. AI and Data Science Portfolio Update
    4. Ethical Hacker: Hands-on XSS exploitation with a Cisco Security Expert
    5. Ethical Hacker: Active Reconnaissance
    6. Marketing over Coffee
    7. How to Conduct Penetration Test in Android Application
    8. Be Prepared! Hands-on Educator Experience Walk-through Part 2
    9. Enhancing Engaged and Interactive Learning at Scale
    10. DNA Center Part 3 – How Catalyst Center can elevate your IT security architecture
    11. AI Education Series: Artificial Intelligence for CCNA

До більшості сесій Cisco IPD Week May&June-2024 як слухачі долучилися викладачі кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки:

  • Єлизавета Трокоз
  • Олександра Покотило
  • Ольга Дячук
  • Ігор Фальковський
  • Олексій Шелуха
  • Олена Головня
  • Марія Колощук
  • Михайло Хохлов
  • Владислав Гузюк
  • Андрій Єфіменко
  • Володимир Воротніков
  • Олександр Пірог, а також колеги з інших кафедр, які є інструкторами університетської академії Cisco.

Їх участь у заході за два тижні буде підтверджена відповідними сертифікатами про підвищення кваліфікації, а отримані з доповідей знання та досвід, а також проведене живе спілкування з доповідачами нададуть можливості використати нові методи, технології та підходи при викладанні відповідних освітніх компонент університетським здобувачам вищої освіти з бакалаврських та магістерських освітніх програм «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */